Contact

Adres


Huisartspraktijk van Breugel

Dorpsstraat 93

2761AA  Zevenhuizen


Een deel van onze huisartsenzorg zal worden verzorgd op onze locatie in de Zevenster vanaf 1 september 2019. U krijgt dit uiteraard van te voren te horen en doen dit zoveel mogelijk in overleg met u. Voor de spreekuren die in de Zevenster plaatsvinden gaat u door de hoofdingang en neemt u plaats op de plek direct tegenover de ingang die is aangegeven als wachtruimte voor de praktijk. U wordt opgehaald door de huisarts voor het spreekuur. Omdat er geen assistente op de Zevenster aanwezig is kunt u de praktijk bellen voor vragen aan de assistente. 


Het adres van de Zevenster is:


De Zevenster

Leliestraat 3

2761 HD ZevenhuizenTelefoon

0180-631783 (praktijk)

0180-328003 (spoedlijn)

0180-631521 (fax)

U krijgt als u de praktijk belt een eerst menu te horen. Luistert u alle opties af voordat u een keuze maakt. Meer informatie over de telefonische service van de praktijk vindt u hier.

Speciaal telefoonnummer voor collega medische zorgverleners

Indien u een collega medische zorgverlener bent kunt u de collegiale lijn bellen. U krijgt dan direct de assistente aan de telefoon en komt niet in de wacht te staan. 

Deze lijn is voor collega medische zorgverleners de hele dag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend behalve tussen 12.30 uur en 13.30 uur. Indien u een mail naar de praktijk stuurt met een duidelijke vermelding van uw organisatie en de persoonsgegevens sturen wij u het telefoonnummer toe. Wij verzoeken u dit nummer niet te delen met derden.

Mail

Hier vindt u het emailadres van de praktijk. U kunt dit bijvoorbeeld gebruiken om formulieren terug te sturen naar de praktijk of een niet medische vraag te stellen. 

Wij verzoeken u  de mail niet te gebruiken om een afspraak te maken voor het spreekuur maar dit telefonisch (0180-631783)  te doen of via het webportaal of de Uw Zorg online app.  Meer informatie over het online regelen van uw zaken bij de praktijk vindt u hier.

icon econsult

Medische vragen verzoeken wij u telefonisch te stellen of door middel van een eConsult via de Beveiligde patiëntenomgeving of de Uw Zorg Online appHoudt u er rekening mee dat niet alle vragen zich lenen voor een snelle schriftelijke beantwoording. Soms hebben wij bijvoorbeeld nog vragen aan u. Wij nemen in dat geval contact met u op. Indien u lichamelijk onderzocht dient te worden maakt u dan in ieder geval een afspraak voor het spreekuur.

Website

Deze website werkt goed met microsoft edge, IE 11, safari, chrome, opera en firefox. Gebruikt u een mac dan raden wij u aan om safari te gebruiken.

Uw vraag of mening 

Alle medewerkers van de praktijk proberen de patiëntenzorg en dienstverlening zo goed mogelijk te verzorgen. In dat kader hechten wij veel waarde aan uw mening over de praktijk. U kunt hier uw mening geven. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw reactie reageren.

Klachten

Heeft u een klacht over onze praktijk ? Klikt u hier voor meer informatie.

Foto’s op de praktijk

Op de praktijk vindt u foto's van Zevenhuizen en omgeving. Deze foto's zijn gemaakt door Bram van den Berg. 
 


© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |