Patiënt worden

icon inschrijven

U kunt zich als nieuwe patiënt bij de praktijk inschrijven. Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt. Hier vindt u meer informatie over hoe u zich kunt inschrijven bij de praktijk en de voorwaarden om patiënt te worden.


Hoe kunt u zich inschrijven?

Via de website kunt u zich inschrijven bij de praktijk door het online inschrijfformulier in te vullen. Ook kunt u het inschrijfformulier van de praktijk printen en naar ons toesturen. 

Als u liever een papieren inschrijfformulier thuis ontvangt stuurt u ons dan een mail met uw adresgegevens en vermeld hoeveel inschrijfformulieren u nodig heeft. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor inschrijfformulieren. Wij sturen de inschrijfformulieren direct naar u toe. U kunt inschrijfformulieren ook ophalen op de praktijk.

Wij vragen u het inschrijfformulier volledig in te vullen en samen met een kopie van uw identiteitskaart of paspoort en een kopie van uw verzekeringsbewijs. Wij verzoeken u dit te doen voor elk familielid zodat wij voor iedereen over de juiste gegevens en medische informatie beschikken. 

 Uiteraard kunt u voor hulp bij het invullen telefonisch contact opnemen met de praktijk (0180-631783), mailen of langs komen. Wij helpen u graag verder.


Wanneer kunt u patiënt worden?

Indien u in Zevenhuizen woont kunt u patiënt bij de praktijk worden. Ook als u buiten Zevenhuizen woont kan u patiënt bij de praktijk worden. Wij moeten dan bij spoed binnen vijftien minuten bij u thuis hulp ter plaatse kunnen bieden. Informeert u bij de praktijk of dat in uw geval mogelijk is. In hele bijzondere omstandigheden kan hier na overleg van af geweken worden. 


Als u patiënt wordt gaan wij er vanuit dat u het eens bent met hoe de praktijk zorg verleend

Uw zorgvraag en de wijze waarop u zorg wenst dient aan te sluiten op het zorgaanbod en de wijze waarop de zorg wordt verleend door de praktijk. Wij gaan er vanuit dat als u patiënt wordt, u expliciet instemt met de wijze waarop de praktijk is ingericht, georganiseerd is, de wijze waarop de zorg wordt geleverd en met het aanbod van zorg en de wijze waarop de praktijk uw persoonsgegevens verwerkt conform het privacyregelement van de praktijk.


Vragen of meer informatie

Mocht u meer informatie over de praktijk willen hebben of vragen hebben over bijvoorbeeld de inschrijving bij de praktijk, kunt u telefonisch (0180-631783) of per email contact met ons opnemen. Verder kunt u uiteraard de website  van de praktijk of de praktijkfolder raadplegen.

© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |