Nieuws


Prik tegen de griep en pneumokokken op donderdag 13 oktober 2022 in het Swanla

Op 13 oktober 2022 vindt in het Swanla de griepvaccinatie en de vaccinatie tegen penumokokken plaats.

Indien u in aanmerking komt voor de griepprik of de prik tegen pneumokokken krijgt u voor 1 oktober 2022 een uitnodiging. De uitnodigingen zijn nog niet verstuurd !

De prik kunt u op 13 oktober 2022 krijgen in het Swanla. Het adres van het Swanla is Burg. Klinkhamerweg 86, 2761BJ Zevenhuizen. Het tijdstip staat op uw uitnodiging.

Nieuwe stagiaire Physician Assistant: Jerney van den Bosch

Wij vinden het opleiding van nieuwe professionals in de zorg een belangrijke taak. Daarom vindt u in de praktijk bijna altijd wel stagiaires die in de gezondheidszorg opgeleid willen worden en willen werken. (6 september 2022)

De praktijk heeft al vele nieuwe professionals voor de gezondheidszorg een stageplaats gegeven. Vanaf 12 september start Jerney van den Bosch als stagiaire Physician Assistant (PA). Hier vindt u meer informatie over de PA in de gezondheidszorg. Zij zal meekijken bij de consulten bij de huisarts en deze ook onder begeleiding van de huisarts zelf doen.

Meer Tijd voor de patiënt

MTvdP grafic

De praktijk doet mee met de pilot Meer Tijd voor de patiënt. In samenwerking met regionale huisartsenorganisatie Mediis proberen wij tijdens de pilot onze huisartsenzorg zo te organiseren dat u en de huisarts meer tijd hebben tijdens een consult om goed naar uw zorgvraag te kijken en de juiste vervolgstappen te nemen. (1 juli 2022)

De praktijk doet mee met de pilot Meer Tijd voor de patiënt. In samenwerking met regionale huisartsenorganisatie Mediis proberen wij tijdens de pilot onze huisartsenzorg zo te organiseren dat u en de huisarts meer tijd hebben tijdens een consult om goed naar uw zorgvraag te kijken en de juiste vervolgstappen te nemen. …

Huisartsenactie

b8eaa200-0320-4bf8-b8b1-f559deb4676d

De praktijk heeft op 1 juli 2022 actie gevoerd voor een betere huisartsenzorg. (1 juli 2022)

De praktijk heeft op 1 juli 2022 actie gevoerd voor een betere huisartsenzorg in het kader van de Actieweek Huisartsen. Medewerkers van de praktijk waren op het Malieveld aanwezig bij de manifestatie en op de praktijk werd in de middag tijd genomen om mee te kijken met de manifestatie. De medewerkers van de praktijk droegen een een shirt met het getal 3856. Hiermee willen wij duidelijk maken voor hoeveel patiënten wij elke dag klaar staan en ons best doen. …

Nieuws 2021


Nieuws 2020


Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |