Nieuws


Op 5 oktober 2020 verhuizing naar de Dorpsstraat 93 in Zevenhuizen

Op 5 oktober 2020 openen wij onze deur van de nieuwe praktijk op de Dorpsstraat 93 (31 augustus 2020)

Op 5 oktober 2020 openen wij onze deur van de nieuwe praktijk op de Dorpsstraat 93. Na een voorbereiding van 3 jaar is het dan eindelijk zover. Wij kunnen u op de nieuwe locatie door de uitbreiding van de ruimte en de indeling veel beter van dienst zijn.

In verband met de verhuizing zijn wij op vrijdag 2 oktober beperkt open. Indien u wat wilt ophalen of brengen kunt u het best eerst met de praktijk bellen omdat de assistenten wisselen van locatie die dag. Wij zullen het spreekuur die dag houden in onze kamer in de Zevenster. 

Griepvaccinatie op 12 en 16 oktober in het Swanla

Belangrijk nieuws over de griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie (29 september 2020)

U bent van ons gewend om in augustus al bericht te ontvangen over de griepvaccinatie. Dat was dit jaar niet mogelijk omdat wij nog in gesprek waren met de gemeente Zuidplas om een plek te vinden waar u met inachtneming van de coronamaatregelen veilig gevaccineerd kan worden. 

De griepvaccinatie zal dit jaar op 12 en 16 oktober plaatsvinden in het dorpshuis Swanla. Wij zijn de gemeente Zuidplas en het Swanla zeer dankbaar voor de hulp die wij op korte termijn hebben gekregen.

U krijgt indien u in aanmerking komt voor de griepprik voor 1 oktober een uitnodiging voor de vaccinatie. De brieven zijn verstuurd. Heeft u op 5 oktober nog geen brief ontvangen maar meent u wel dat u recht heeft op een griepprik of een pneumokokkenprik neem dan direct contact op met de praktijk. Anders dan in voorgaande jaren zal in de uitnodiging een precies tijdstip genoemd staan waarop u de vaccinatie kan krijgen. 

Nieuwe doktersassistente in opleiding : Jasmijn Leeuwenkamp

Afgelopen juli is Jasmijn Leeuwenkamp begonnen bij de praktijk als doktersassistente in opleiding (31 augustus 2020)

Wellicht heeft u haar al aan de telefoon gehad of achter de balie aangetroffen. Sinds juli 2020 werkt Jasmijn Leeuwenkamp bij ons als doktersassistente in opleiding. Zij combineert een stage met werken bij ons op de praktijk. Zij stelt zich binnenkort aan u voor.

Nieuws over het coronavirus

Wij informeren u zoveel mogelijk via onze nieuwsbrief en  website over het coronavirus en de maatregelen die wij als praktijk nemen  (15 juni 2020, update 24 augustus 2020)


Wij informeren u zoveel mogelijk via onze nieuwsbrief en  website over het coronavirus en de maatregelen die wij als praktijk nemen. Per 15 juni 2020 is er een aantal wijzigingen in onze praktijkvoering. Zo zijn er veel meer uren spreekuur en is de toegang tot de praktijk veranderd. Meer hierover leest u in ons gewijzigd beleid over de toegang tot de praktijk. Wij danken u voor uw medewerking en begrip.


Onze normale huisartsenzorg is weer volledig opgestart

Wij willen benadrukken dat onze gewone huisartsenzorg weer volledig is opgestart. Heeft u vragen over uw gezondheid of ervaart u klachten? Neem dan direct telefonisch contact op met de praktijk. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Dat doen wij op de praktijk, per telefoon, per videobellen of met een visite afhankelijk van de situatie. 

Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2020 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |