Nieuws


Nieuwe doktersassistente: Marlou Looije

ml

Op 11 juni is Marlou Looije als doktersassistente bij de praktijk begonnen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn is ons team uitgebreid met een nieuwe doktersassistente. Marlou Looije is op 11 juni begonnen op de praktijk. Zij werkt van dindsdag tot en met vrijdag op de praktijk.

Zij stelt zich snel aan u voor.†


10 jaar Huisartspraktijk van Breugel

10

Op 1 mei 2019 was het precies tien jaar geleden dat dokter van Breugel haar praktijk aan de Wielewaal begon. Om dit te vieren verrasten de medewerkers van de praktijk dokter van Breugel met taart en bloemen na haar vakantie. (8 mei 2019)

Op 1 mei 2009 begon dokter van Breugel haar huisartspraktijk in Zevenhuizen. Toen nog een praktijk waar twee†parttime assistenten en een hulp voor de schoonmaak werkten. Tien jaar later is de praktijk uitgegroeid tot een praktijk waar twee huisartsen, drie doktersassistenten en drie praktijkondersteuners en een hulp voor de schoonmaak werkzaam zijn. Dit team zal de komende tijd nog verder uitgebreid worden om de dienstverlening en zorg verder te verbeteren en uit te breiden. In het tiende jaar van haar bestaan zal de praktijk verder verhuizen van de vertrouwde plek aan de Wielewaal naar de nieuwbouw in de kern van Zevenhuizen.

Extra waarneming tijdens de vakanties

icon waarneming

Wij zetten om u zo snel mogelijk een plaats te kunnen geven voor het spreekuur extra waarneming in tijdens de vakanties van de huisartsen (12 maart 2019)

Wij werken met een vast duo aan huisartsen, dokter van Breugel en dokter Glansdorp. Tijdens verlof van een van beide hebben wij besloten om op sommige dagen extra huisartsen in te zetten om de wachttijden voor het spreekuur zo kort mogelijk te houden. Dit kan betekenen dat u door een andere huisarts dan dokter van Breugel of dokter Glansdorp geholpen wordt.


Ontwerp nieuwe praktijk bijna klaar

to

Het ontwerp van de nieuwe praktijk wordt op dit moment afgerond (11 maart 2019)

Door de architect wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het ontwerp van de nieuwe praktijk. De indeling is klaar en het technisch ontwerp vordert.

†Wij verwachten dat begin 2020 de verhuizing zal plaatsvinden. De bouw vordert inmiddels en de contouren van de praktijk zijn zichtbaar geworden. De datum van verhuizing is mede afhankelijk van het feit hoe snel de rest van het complex en de omgeving zoals het plein af zijn.

De plaats van de praktijk kunt u zien in de onderstaande weergave van het gebouw waarin de praktijk gevestigd wordt. De praktijk is het zwarte uitstekende deel in de tekening. De ingang van de praktijk komt aan de rechterkant te liggen van deze tekening, op de hoek met de apotheek die naast de praktijk gevestigd is. In de aanzicht tekening is de ingang de tweede raampartij vanaf links op de begane grond. De ruimte van de praktijk is de gehele begane grond van het deel van het gebouw in de aanzicht tekening.†Wij houden u op de hoogte van de verdere voortgang.

Verbeteringen webportaal

ipadiphone

Het webportaal is verbeterd. Zo kunt u bijvoorbeeld een afspraak snel in uw agenda zetten. Ook krijgt u per mail een herinnering voor de afspraak (9 maart 2019)

Het webportaal van de praktijk waar u afspraken kunt maken, recepten kunt herhalen en schriftelijk vragen kunt stellen is verbeterd.†

Allereerst is de vormgeving gewijzigd. De vormgeving lijkt nu op de vormgeving van de†de Uw Zorg Online app.†Hierdoor is het webportaal makkelijker in gebruik. Verder is er een aantal handige functionaliteiten toegevoegd. Zo krijgt u bij de bevestiging van een afspraak een bestandje meegezonden waarmee u direct de afspraak in uw agenda op uw smartphone of pc kunt zetten. Verder krijgt u een dag van te voren een mail om u er aan te herinneren dat u een afspraak heeft op de praktijk.†

NHG-Praktijkaccrediteringģ ook in 2019 verlengt

NPA praktijkaccreditering verlengt kwaliteitskeurmerk van de praktijk (update 9 maart 2019)

Begin 2019 heeft NPA Praktijkaccreditering de praktijk opnieuw bezocht om te onderzoeken of nog steeds voldaan wordt aan de voorwaarden voor het kwaliteitskeurmerk†NHG-Praktijkaccrediteringģ.†Wij zijn verheugd dat dit kwaliteitskeurmerk ook in 2019 weer aan de praktijk is toegekend.

Dit jaar was er bijzondere aandacht voor het lean werken waarmee de praktijk is begonnen. De feedback van de auditor is als zeer waardevol ervaren en heeft geleid tot nieuwe plannen om de zorg en praktijkvoering weer verder te verbeteren.

De praktijk heeft er voor gekozen om jaarlijks een audit te laten plaatsvinden alhoewel dit vanaf 2019 niet meer jaarlijks verplicht is voor het keurmerk. Wij zijn van mening dat een driejaarlijke audit zoals ook is toegestaan tot minder verbeteringen in de zorg en praktijkvoering leidt dan een jaarlijkse audit.†

Uitgebreide informatie over de Meningokokkenziekte

De GGD†Hollands Midden†informeert u uitgebreid over de†Meningokokkenziekte†(6 februari 2019)

GGDmiddenholland

Wij kunnen voorstellen dat u op dit moment meer informatie wilt hebben over de†Meningokokkenziekte. In samenspraak met de GGD Hollands Midden verwijzen wij u naar de†website†van de GGD†Hollands Midden†waar u uitgebreide informatie over de†Meningokokkenziekte kunt vinden.†

Voor verdere vragen kunt u op werkdagen van 8.30-17.00 uur contact opnemen met het team algemene infectieziektebestrijding van de GGD Hollands Midden. Dit kan per mail of u kunt bellen met 088-3083361. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de praktijk. Wij kijken dan wat wij voor u kunnen doen.

Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2019 Huisartspraktijk van Breugel †| †Mail ons††| †Nieuwsbrief †| †Contact †|†Beveiligde patiŽntenomgeving††| Disclaimer |