Nieuws


Binnenkort via Digd de app of portaal gebruiken

digd

Binnenkort wordt het mogelijk om via DigD de app of portaal van de praktijk te gebruiken (2 juni 2023)

Binnenkort wordt het mogelijk om via DigD de app of portaal van de praktijk te gebruiken. Zodra de mogelijkheid er is om via DigD de app of portaal te gebruiken wordt u daarover geïnformeerd. 

Wij stoppen met reizigersadvisering

Wij stoppen als praktijk met het geven van reizigersadvies, wij richten onze zorg tot de huisartsenzorg en ouderenzorg (22 mei 2023)

Wij hebben besloten om met de reizigersadvisering te stoppen. De reden hiertoe is dat wij onze capaciteit en aandacht willen beperken tot de huisartsenzorg en ouderenzorg die wij leveren. Wij verwijzen u naar de GGD in Den Haag of de GGD in Rotterdam voor een reizigersadvies.

Geslaagd !

Eind januari 2023 is weer een medewerker van onze praktijk voor haar opleiding geslaagd. Gefeliciteerd ! (19 februari 2023)

Nienke Bon heeft versneld haar opleiding tot doktersassistente afgerond. Gefeliciteerd ! Zij blijft tot en met de zomer op de praktijk werken als doktersassistente.

Geslaagd !

Van de week zijn twee medewerkers van onze praktijk voor hun opleiding geslaagd. Gefeliciteerd ! (19 oktober 2022)

Van de week vieren wij als praktijk dat Kishaya Pattiasina geslaagd is voor haar opleiding tot doktersassistente en Sharon Tol - Boer haar opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek heeft afgerond. Beide van harte gefeliciteerd !

Meer Tijd voor de patiënt

MTvdP grafic

De praktijk doet mee met de pilot Meer Tijd voor de patiënt. In samenwerking met regionale huisartsenorganisatie Mediis proberen wij tijdens de pilot onze huisartsenzorg zo te organiseren dat u en de huisarts meer tijd hebben tijdens een consult om goed naar uw zorgvraag te kijken en de juiste vervolgstappen te nemen. (1 juli 2022)

De praktijk doet mee met de pilot Meer Tijd voor de patiënt. In samenwerking met regionale huisartsenorganisatie Mediis proberen wij tijdens de pilot onze huisartsenzorg zo te organiseren dat u en de huisarts meer tijd hebben tijdens een consult om goed naar uw zorgvraag te kijken en de juiste vervolgstappen te nemen. …

Huisartsenactie

b8eaa200-0320-4bf8-b8b1-f559deb4676d

De praktijk heeft op 1 juli 2022 actie gevoerd voor een betere huisartsenzorg. (1 juli 2022)

De praktijk heeft op 1 juli 2022 actie gevoerd voor een betere huisartsenzorg in het kader van de Actieweek Huisartsen. Medewerkers van de praktijk waren op het Malieveld aanwezig bij de manifestatie en op de praktijk werd in de middag tijd genomen om mee te kijken met de manifestatie. De medewerkers van de praktijk droegen een een shirt met het getal 3856. Hiermee willen wij duidelijk maken voor hoeveel patiënten wij elke dag klaar staan en ons best doen. …

Nieuws 2021


Nieuws 2020


Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |