Nieuws


Prik tegen de griep en pneumokokken op 15 oktober

012900 Poster-Griepprik-2021 V2 TG 1X-MONDKAP-1-scaled

Op 15 oktober 2021 vindt in het Swanla de griepvaccinatie en de vaccinatie tegen penumokokken plaats.

Indien u in aanmerking komt voor de griepprik of de prik tegen pneumokokken krijgt u hiervoor voor 6 oktober 2021 een uitnodiging. De prik kunt u op 15 oktober krijgen in het Swanla. Het adres van het Swanla is Burg. Klinkhamerweg 86, 2761BJ Zevenhuizen. Het tijdstip staat op uw uitnodiging.

Meer informatie over de griepprik vindt u hier. Meer informatie over de prik tegen pneumokokken vindt u hier.

Als u op  15 oktober niet kunt verzoeken wij u een mail te sturen naar de praktijk. Wij kijken dan met u naar een ander moment waarop u de prik kunt krijgen. Heeft u vragen over een van de prikken? Stuur dan een mail of bel ons.

Testmogelijkheden op de praktijk voor het coronvirus

cps-sars-cov-2-rapid-antigen-test-step5

Vanaf 8 februari 2021 is voor u als patiënt van de praktijk voorlopig mogelijk om zich middels sneltesten te laten testen op het coronavirus. U kunt vanaf 8 februari 2021 hiervoor een afspraak maken. (4 februari  2021)

Op dit moment kunt u op de praktijk voorlopig niet terecht voor een antistoffentest omdat deze op dit moment niet voorradig zijn en niet geleverd kunnen worden.

Vanaf 8 februari 2021 kunt u een afspraak maken om u als patiënt van de praktijk middels een tweetal sneltesten te laten testen op het coronavirus. Omdat deze testen niet vergoed worden door de zorgverzekeraar dient u hiervoor een vergoeding van € 40,00 per sneltest (zowel antigeen als antistof sneltest) vooraf aan de praktijk te betalen. Het kan zijn dat door gebrek aan sneltesten of dat er onvoldoende personele capaciteit is om de sneltesten af te nemen deze op een dag niet kunnen worden afgenomen. Hierover wordt u geïnformeerd tijdens het maken van een afspraak.

Artikel over onze medische zorg in de Zevenster

went

Over de medische zorg die de praktijk levert aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster is een artikel geschreven (24 januari 2021)

De medische zorg die wij aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster verlenen is een van de projecten die gevolgd wordt binnen het programma ‘Thuis in het Verpleeghuis: Waardigheid en trots op elke locatie’. Vanuit waardigheid en trots wordt gerapporteerd over regionale initiatieven die moeten leiden tot duurzame medische zorg voor verpleeghuizen. Hier vindt u een artikel dat gaat over de medische zorg van de praktijk aan de Zevenster en de bijzonderheden daarvan.

Medische zorg hospice Elim in Moerkapelle

logo-hospice-elim-moerkapelle

Op dit moment zijn wij bezig om de medische zorg in het hospice Elime in Moerkapelle te organiseren (19 januari 2021)

Het hospice Elime in Moerkapelle hoopt in maart 2021 zijn deuren te openen. Op dit moment zijn wij samen met het hospice bezig de huisartsenzorg in het hospice concreet te organiseren. Dit doen wij in samenwerking met Huisartsenpraktijk Moerkapelle. Wij zullen u over onze zorg in het hospice via onze website en nieuwsbrieven verder informeren. 

Nieuws over het coronavirus

Wij informeren u zoveel mogelijk via onze nieuwsbrief en onze website over het coronavirus en de maatregelen die wij als praktijk nemen.


Onze normale huisartsenzorg gaat gewoon door

Wij willen benadrukken dat onze gewone huisartsenzorg gewoon door gaat. Dat wil zeggen dat wij u op de praktijk zien als dat nodig is en wij alle gebruikelijke zorg leveren die u van ons gewend bent. 

Wij proberen u zoveel mogelijk u op het spreekuur te zien. Wij vragen wel voordat er een afspraak voor het spreekuur gemaakt wordt of u klachten heeft die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Dit door wij voor de veiligheid van u, uw mede patiënten en onze medewerkers. Dat is de reden dat er door de assistente niet gelijk een afspraak wordt gemaakt voor het spreekuur als u klachten heeft. De dokter zal dan eerst met u contact opnemen om te kijken wat de beste manier is dat u gezien wordt. Dat kan op de praktijk zijn maar het kan ook zijn dat het beter is dat de huisarts u thuis bezoekt voor een visite. Wij vragen hiervoor uw medewerking, begrip en geduld hoe moeilijk dit soms ook is.

Nieuws 2020


Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |