Nieuws


Informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereiding op de mogelijke vaccinatie tegen het coronavirus door de praktijk. Wij houden u op de hoogte via onze website en nieuwsbrieven. Indien u door de praktijk gevaccineerd gaat worden krijgt u een uitnodiging van de praktijk (geactualiseerd op 25 januari 2021)

Wij zullen u proberen zo actueel mogelijk te informeren over de coronavaccinatie. Wij proberen zoveel mogelijk onze berichtgeving aan te passen aan de hand van nieuwe ontwikkelingen. Dit kan betekenen dat meerdere malen per dag onze berichtgeving aangepast wordt. Op dit moment zijn wij bezig de voorbereidingen te treffen en de zaken te regelen die nu geregeld kunnen worden. Wij doen onze uiterste best om zo snel onze patiënten te kunnen laten vaccineren. Of dit nu door de GGD zal gebeuren of door ons. Zodra wij meer concrete informatie hebben over de coronavaccinatie hebben zullen wij u informeren via de website en onze nieuwsbrief. 

Artikel over onze medische zorg in de Zevenster

went

Over de medische zorg die de praktijk levert aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster is een artikel geschreven (24 januari 2021)

De medische zorg die wij aan de verpleeghuisbewoners van de Zevenster verlenen is een van de projecten die gevolgd wordt binnen het programma ‘Thuis in het Verpleeghuis: Waardigheid en trots op elke locatie’. Vanuit waardigheid en trots wordt gerapporteerd over regionale initiatieven die moeten leiden tot duurzame medische zorg voor verpleeghuizen. Hier vindt u een artikel dat gaat over de medische zorg van de praktijk aan de Zevenster en de bijzonderheden daarvan.

Medische zorg hospice Elim in Moerkapelle

logo-hospice-elim-moerkapelle

Op dit moment zijn wij bezig om de medische zorg in het hospice Elime in Moerkapelle te organiseren (19 januari 2021)

Het hospice Elime in Moerkapelle hoopt in maart 2021 zijn deuren te openen. Op dit moment zijn wij samen met het hospice bezig de huisartsenzorg in het hospice concreet te organiseren. Dit doen wij in samenwerking met Huisartsenpraktijk Moerkapelle. Wij zullen u over onze zorg in het hospice via onze website en nieuwsbrieven verder informeren. 

Inzage in uw medisch dossier

OPEN-eerstelijn-logo-transparant

Vanaf 1 juli 2020 kunt u inzage krijgen in uw medisch dossier via de beveiligde patiëntenomgeving (aangepast 19 januari 2021)

Vanaf 1 juli 2020 inzage krijgen in uw medisch dossier via de beveiligde patiëntenomgeving. Dit kan op een veilige manier omdat onze beveiligde patiëntenomgeving voldoet aan de criteria van OPEN. U dient voor het kunnen inzien van uw medische dossier toegang te hebben tot onze beveiligde patiëntenomgeving. Meer informatie vindt u hier. In 2020 is bijna 1000 keer het medisch dossier geraadpleegd via de beveiligde patiëntenomgeving.

Heeft u nog vragen of lukt het niet u aan te melden? Neem dan gerust contact op met de praktijk. Wij helpen u graag verder.Op 5 oktober 2020 verhuizing naar de Dorpsstraat 93 in Zevenhuizen

Op 5 oktober 2020 openen wij onze deur van de nieuwe praktijk op de Dorpsstraat 93 (31 augustus 2020)

Op 5 oktober 2020 openen wij onze deur van de nieuwe praktijk op de Dorpsstraat 93. Na een voorbereiding van 3 jaar is het dan eindelijk zover. Wij kunnen u op de nieuwe locatie door de uitbreiding van de ruimte en de indeling veel beter van dienst zijn.

In verband met de verhuizing zijn wij op vrijdag 2 oktober beperkt open. Indien u wat wilt ophalen of brengen kunt u het best eerst met de praktijk bellen omdat de assistenten wisselen van locatie die dag. Wij zullen het spreekuur die dag houden in onze kamer in de Zevenster. 


Nieuws over het coronavirus

Wij informeren u zoveel mogelijk via onze nieuwsbrief en onze website over het coronavirus en de maatregelen die wij als praktijk nemen.


Hier vindt u meer informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus.


Onze normale huisartsenzorg gaat gewoon door

Wij willen benadrukken dat onze gewone huisartsenzorg gewoon door gaat. Dat wil zeggen dat wij u op de praktijk zien als dat nodig is en wij alle gebruikelijke zorg leveren die u van ons gewend bent. 

Wij proberen u zoveel mogelijk u op het spreekuur te zien. Wij vragen wel voordat er een afspraak voor het spreekuur gemaakt wordt of u klachten heeft die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Dit door wij voor de veiligheid van u, uw mede patiënten en onze medewerkers. Dat is de reden dat er door de assistente niet gelijk een afspraak wordt gemaakt voor het spreekuur als u klachten heeft. De dokter zal dan eerst met u contact opnemen om te kijken wat de beste manier is dat u gezien wordt. Dat kan op de praktijk zijn maar het kan ook zijn dat het beter is dat de huisarts u thuis bezoekt voor een visite. Wij vragen hiervoor uw medewerking, begrip en geduld hoe moeilijk dit soms ook is.

Griepvaccinatie op 12 en 16 oktober in het Swanla

Belangrijk nieuws over de griepvaccinatie en pneumokokkenvaccinatie (29 september 2020)

U bent van ons gewend om in augustus al bericht te ontvangen over de griepvaccinatie. Dat was dit jaar niet mogelijk omdat wij nog in gesprek waren met de gemeente Zuidplas om een plek te vinden waar u met inachtneming van de coronamaatregelen veilig gevaccineerd kan worden. 

De griepvaccinatie zal dit jaar op 12 en 16 oktober plaatsvinden in het dorpshuis Swanla. Wij zijn de gemeente Zuidplas en het Swanla zeer dankbaar voor de hulp die wij op korte termijn hebben gekregen.

U krijgt indien u in aanmerking komt voor de griepprik voor 1 oktober een uitnodiging voor de vaccinatie. De brieven zijn verstuurd. Heeft u op 5 oktober nog geen brief ontvangen maar meent u wel dat u recht heeft op een griepprik of een pneumokokkenprik neem dan direct contact op met de praktijk. Anders dan in voorgaande jaren zal in de uitnodiging een precies tijdstip genoemd staan waarop u de vaccinatie kan krijgen. 

Nieuwe doktersassistente in opleiding : Jasmijn Leeuwenkamp

Afgelopen juli is Jasmijn Leeuwenkamp begonnen bij de praktijk als doktersassistente in opleiding (31 augustus 2020)

Wellicht heeft u haar al aan de telefoon gehad of achter de balie aangetroffen. Sinds juli 2020 werkt Jasmijn Leeuwenkamp bij ons als doktersassistente in opleiding. Zij combineert een stage met werken bij ons op de praktijk. Zij stelt zich binnenkort aan u voor.


Nieuws 2019


Nieuws 2018


Nieuws 2017© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |