Huisartsen

Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. In 1998 heb ik nog wel mijn studie antropologie afgerond. In 2004 heb ik mijn artsenbul gehaald. Ik heb eerst als zaalarts gewerkt in de psychiatrie en in de verpleeghuiszorg maar kwam er snel achter dat mijn echte passie bij de huisartsenzorg lag. 

In 2005 ben ik in Utrecht met de huisartsenopleiding begonnen en heb deze in 2008 afgerond. Voordat ik in 2009 de praktijk heb overgenomen heb ik eerst in verschillende huisartspraktijken gewerkt als waarnemer. Sinds 2009 voer ik met veel plezier mijn praktijk aan de Wielewaal 20 in Zevenhuizen. Ik woon met mijn partner en onze dochter in Leiden. Mijn partner is naast dat hij als jurist voor de overheid werkzaam is, de praktijkmanager van de praktijk en houdt zich bezig met  bijvoorbeeld  huisvesting, ICT, HRM en juridische zaken. In mijn vrije tijd doe ik aan golf maar het liefst ski ik. Dat doe ik elke week op de rolband maar uiteraard het liefst in de sneeuw.

Dokter van Breugel is op alle dagen behalve op woensdag op de praktijk. Vanaf 1 september 2019 verzorgd zij  samen met dokter Glansdorp ook de algemene medische zorg in de Zevenster. Meer informatie hierover vindt u hier.

Dokter van Breugel is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 19062402801.


Huisarts: Mevrouw A. Glansdorp

Mijn naam is Angelique Glansdorp. Ik woon met mijn partner en onze zoon in Leiden. Vanaf januari 2016 werk ik op maandag, woensdag en vrijdag als vaste huisarts bij de praktijk. Daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt in een gezondheidscentrum in Leiden. Het is een prettige verandering om in een kleiner team in een dorpspraktijk te werken. 

Ik zal er zo goed mogelijk voor u proberen te zijn; ik kan een luisterend oor bieden en u met vriendelijke aandacht helpen en begeleiden daar waar mogelijk. 

Binnen de huisartsgeneeskunde is mijn aandachtsgebied gynaecologie en urologie; hier heb ik een aanvullende opleiding voor gevolgd tot kaderhuisarts urogynaecologie. Door deze opleiding heb ik bijzondere medisch-inhoudelijke kennis op deze vakgebieden. Daarover het volgende. 

Sommige van u ervaren bepaalde klachten die te maken hebben met de geslachtsorganen of urinewegen maar gaan daarmee niet naar de huisarts. Bijvoorbeeld vanwege schaamte of omdat u denkt  “dat het erbij hoort” of omdat u denkt dat dit een klacht is waarmee uw huisarts u niet verder kan helpen.

Voor mij is het echter volstrekt vanzelfsprekend dat u bij de huisarts komt met deze klachten. Ik help u graag verder. Of het nu gaat om klachten die u samen met uw partner ervaart of typische mannen- of vrouwenklachten. 

Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

anticonceptie, klachten of pijn bij het plassen, prostaatonderzoek (PSA meting), seks, SOA (geslachtsziekten), ongewenst urine verlies of andere plasklachten, afscheiding, u denkt dat u misschien een verzakking heeft, u heeft jeuk of pijn in het gebied van de vagina/schaamstreek of penis/schaamstreek, de overgang, erectie- en/of   potentieproblemen of de menstruatie.

Als u problemen ervaart die hiermee te maken hebben nodig ik u van harte uit om deze te bespreken op het spreekuur. Geeft u bij het maken van de afspraak aan dat u speciaal bij mij een afspraak wilt maken omdat het een urologisch of gynaecologische klacht betreft.

Dokter Glansdorp is op maandag, woensdag en vrijdag op de praktijk. Naast haar werkzaamheden als huisarts en kaderhuisarts urogynaecologie heeft zij “Mindfulness” als bijzonder aandachtsgebied. Informeert u hiernaar bij de assistente. Meer informatie vindt u hier. Ook levert zij samen met dokter van Breugel vanaf 1 september 2019 de algemene medische zorg in de Zevenster. Meer informatie daarover vindt u hier.

Dokter Glansdorp is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 89058711101.


Huisarts: Mevrouw J. Remmerswaal

JRemmerswaal

Mijn naam is Joyce Remmerswaal. Vanaf 1 september 2019 werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk als huisarts.

Na mijn studie Geneeskunde heb ik, om ervaring op te doen als arts, gewerkt bij de afdeling Interne Geneeskunde in het Diaconessenhuis in Leiden. Vervolgens ben ik gestart met de Huisartsopleiding in Leiden. Na mijn opleiding heb ik geruime tijd waar genomen in verschillende huisartspraktijken. Zo heb ik ook een aantal maal in deze praktijk gewerkt. De afwisseling van werken in verschillende soorten praktijken, met wisselende collega’s, in zowel dorpen als steden, vond ik heel leerzaam en interessant. Nu ben ik echter toe aan een vaste plek, waar ik patiënten langer kan begeleiden.

Voor mij kwam het aanbod om in dit enthousiaste, gedreven team in een dorpspraktijk te gaan werken dan ook op het juiste moment. Ik ben een betrokken huisarts en hecht veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie en laagdrempelige zorg. Naar mijn idee sluit dit goed aan bij de werkwijze van de rest van het team.

Dokter Remmerswaal is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 89066507901.


© 2009 - 2020 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |