Huisartsen

Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. In 1998 heb ik nog wel mijn studie antropologie afgerond. In 2004 heb ik mijn artsenbul gehaald. Ik heb eerst als zaalarts gewerkt in de psychiatrie en in de verpleeghuiszorg maar kwam er snel achter dat mijn echte passie bij de huisartsenzorg lag. 

In 2005 ben ik in Utrecht met de huisartsenopleiding begonnen en heb deze in 2008 afgerond. Voordat ik in 2009 de praktijk heb overgenomen heb ik eerst in verschillende huisartspraktijken gewerkt als waarnemer. Sinds 2009 voer ik met veel plezier mijn praktijk eerst aan de Wielewaal 20 en nu aan de Dorpsstraat 93 in Zevenhuizen. In de loop van de tijd heb ik mij mij gespecialiseerd in de ouderenzorg. Op dat punt valt de appel niet ver van de boom want mijn vader was verpleeghuisarts.

Ik woon met mijn partner en onze dochter in Leiden. Mijn partner is parttime werkzaam als jurist voor de overheid en is verder de praktijkmanager van de praktijk. Op de praktijk houdt hij zich bezig met zaken als huisvesting, ICT, HRM, risicomanagement en veiligheid en juridische zaken. Ook werkt hij samen met de huisartsen en doktersassistenten bij het organiseren en uitvoeren van meer bijzondere patiëntcontacten zoals het patiëntenportaal. Hij is op woensdag en vrijdag op de praktijk. 

In mijn vrije tijd doe ik aan golf en wandelen maar het liefst ski ik. 

Dokter van Breugel werkt op alle dagen van de week voor de praktijk. Dat doet zij vanuit de praktijk, vanuit de Zevenster of vanuit huis. Vanaf 1 september 2019 verzorgt zij samen met de andere huisartsen van de praktijk ook de algemene medische zorg in de Zevenster. Meer informatie hierover vindt u hier.

Dokter van Breugel is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 19062402801.


Huisarts: Mevrouw J. Remmerswaal

JRemmerswaal

Mijn naam is Joyce Remmerswaal. Vanaf 2019 werkt dokter Remmerswaal als huisarts voor de praktijk.

Na mijn studie Geneeskunde heb ik, om ervaring op te doen als arts, gewerkt bij de afdeling Interne Geneeskunde in het Diaconessenhuis in Leiden. Vervolgens ben ik gestart met de Huisartsopleiding in Leiden. Na mijn opleiding heb ik geruime tijd waar genomen in verschillende huisartspraktijken. Zo heb ik ook een aantal maal in deze praktijk gewerkt. De afwisseling van werken in verschillende soorten praktijken, met wisselende collega’s, in zowel dorpen als steden, vond ik heel leerzaam en interessant. Nu ben ik echter toe aan een vaste plek, waar ik patiënten langer kan begeleiden.

Voor mij kwam het aanbod om in dit enthousiaste, gedreven team in een dorpspraktijk te gaan werken dan ook op het juiste moment. Ik ben een betrokken huisarts en hecht veel waarde aan een goede vertrouwensrelatie en laagdrempelige zorg. Naar mijn idee sluit dit goed aan bij de werkwijze van de rest van het team.

Dokter Remmerswaal werkt op dinsdag, woendag en donderdag en is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 89066507901.


Huisarts: Mevrouw N. de Bont

Vanaf 2021 werkt dokter N. de Bont meerdere dagen per week als huisarts. Zij heeft de laatste jaren al geregeld gewerkt op de praktijk als invaller tijdens de vakanties. Dokter de Bont is in het BIG register geregistreerd onder nummer 79066098701.


Huisarts: mevrouw S. Schreuder

Vanaf maart 2022 werkt dokter S. Schreuder als huisarts voor de praktijk. Dokter Schreuderis in het BIG register geregistreerd onder nummer 69066777101.


© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |