Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. In 1998 heb ik nog wel mijn studie antropologie afgerond. In 2004 heb ik mijn artsenbul gehaald. Ik heb eerst als zaalarts gewerkt in de psychiatrie en in de verpleeghuiszorg maar kwam er snel achter dat mijn echte passie bij de huisartsenzorg lag. 

In 2005 ben ik in Utrecht met de huisartsenopleiding begonnen en heb deze in 2008 afgerond. Voordat ik in 2009 de praktijk heb overgenomen heb ik eerst in verschillende huisartspraktijken gewerkt als waarnemer. Sinds 2009 voer ik met veel plezier mijn praktijk eerst aan de Wielewaal 20 en nu aan de Dorpsstraat 93 in Zevenhuizen. Ik woon met mijn partner en onze dochter in Leiden. Mijn partner is werkzaam als jurist voor de overheid en is verder de praktijkmanager van de praktijk en houdt zich bezig met zaken als huisvesting, ICT, HRM en juridische zaken. In mijn vrije tijd doe ik aan golf maar het liefst ski ik.

Dokter van Breugel is op alle dagen behalve op woensdag op de praktijk. Vanaf 1 september 2019 verzorgd zij  samen met dokter Glansdorp en de andere huisartsen ook de algemene medische zorg in de Zevenster. Meer informatie hierover vindt u hier.

Dokter van Breugel werkt op alle dagen van de week behalve op woensdag en is in het BIG-register geregistreerd onder nummer 19062402801.


© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |