Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner GGZ: Annika Hoogkamer

ah

Annika Hoogkamer is op 1 januari 2018 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ).  Zij werkt op maandag en dinsdag. 

Zij stelt zich graag aan u voor:

 Steeds meer mensen ervaren, tijdelijk of langduriger, problemen van psychische aard. Niet gek als je het mij vraagt; we worden als mensen steeds slimmer en kunnen steeds meer, maar daarmee wordt er ook steeds meer van ons verwacht. Door klachten als stress, somberheid, relatie-, werk- of opvoedingsproblemen kan je dagelijks leven tijdelijk in de war raken. Maar ook aandoeningen zoals een angststoornis, depressie, burn-out, ADHD of een verslaving kunnen de kwaliteit van jouw leven en dat van je omgeving behoorlijk omlaag halen. Gelukkig zijn veel psychische problemen goed te behandelen. Dit doe ik vaak zelf; indien meer gespecialiseerde hulp nodig is zoek ik samen met de patiënt naar een passende verwijzing. 

Ik werk sinds januari 2018 met veel plezier binnen deze praktijk; daarnaast werk ik ook bij twee andere huisartspraktijken in Gouda. Ik woon in Leiden, met mijn vriend Martijn, dochter Esmee en kat Ninja. Hier ben ik na mijn studie (psychologie met Master Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden) blijven plakken en bevalt me nog altijd goed! Ik houd van zwemmen en ben veel buiten te vinden.  Mocht je klachten hebben, ergens mee zitten of steeds tegen dezelfde problemen aanlopen, maak dan gerust een afspraak bij me. We zullen dan samen kijken wat we eraan kunnen doen.

Praktijkondersteuner Somatiek: Jolanda van Leeuwen

JvL

Jolanda van Leeuwen is als POH op dinsdag werkzaam voor de praktijk. Zij werkt ook in de praktijk van dokter Onderwater in Zevenhuizen.

Praktijkverpleegkundige Somatiek: Samantha Brunet Pera

Samantha Brunet Pera werkt vanaf december 2019 voor de praktijk. Zij is als POH op maandag (om de week) en op donderdag werkzaam voor de praktijk. Zij stelt zich binnenkort aan u voor.
© 2009 - 2020 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |