Praktijkondersteuners

Praktijkondersteuner GGZ: Annika Hoogkamer

ah

Annika Hoogkamer is op 1 januari 2018 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ). †Zij werkt op maandag en dinsdag.†

Zij stelt zich graag aan u voor.

†Hallo! Mijn naam is Annika Hoogkamer, vanaf 1 januari 2018 ben de nieuwe praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar ik na de bachelor Psychologie de Master Klinische Psychologie heb voltooid. Sindsdien heb ik als psychologe in een vrijgevestigde psychologenpraktijk in Noordwijk gewerkt, en in deze functie van POH-GGZ heb ik de afgelopen anderhalf jaar ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk te Noordwijk. Daarnaast heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan in voormalig JoegoslaviŽ, voornamelijk met kinderen en jongeren met psychische problematiek.

Vanaf 2018 werk ik volledig in deze regio als POH-GGZ; hier ben ik op dinsdag en donderdag, de overige dagen werk ik in Gouda en Schoonhoven. Mijn specialismen liggen o.a. bij slaapproblematiek, AD(H)D, depressie, angstklachten en klachten door overbelasting (burn out), maar ik heb inmiddels met vrijwel alle problemen of klachten van psychische aard te maken gehad in mijn werkzaamheden.†

Ik woon in Leiden, samen met mijn vriend Martijn en ondeugende zwarte kat Ninja. Mijn favoriete sport is zwemmen en in mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan en hoop dat iedereen die ergens mee zit of psychische klachten heeft vooral niet aarzelt en een afspraak bij mij maakt!


Praktijkondersteuner Somatiek: Jolanda van Leeuwen

JvL

Jolanda van Leeuwen is als POH op dinsdag werkzaam voor de praktijk. Zij werkt ook in de praktijk van dokter Onderwater in Zevenhuizen.

Praktijkverpleegkundige Somatiek: Annemarie Nolles

AN

Annemarie Nolles (BIG-nummer 39922908730) is in februari 2018 begonnen als Praktijkverpleegkundige Somatiek. Zij stelt zich graag aan u voor:


Hallo ik ben Annemarie Nolles, 23 jaar oud. Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd als verpleegkundige en heb in maart 2018 mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. Per februari ga ik aan de slag als praktijkverpleegkundige Somatiek bij de praktijk van dokter van Breugel. Mijn werk richt zich op chronische aandoeningen en de kwetsbare ouderen zorg. Ik start hier met een hoop plezier en enthousiasme. Ik heb een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicapten zorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger in de gehandicaptenzorg en ik hou van koken, sporten en buiten zijn.

Annemarie zal vanaf 1 januari 2020 niet meer werkzaam zijn voor de praktijk. Wij bedanken haar voor de inzet voor de†patiŽnten van de praktijk en wensen haar veel succes in de toekomst. Vanaf 1 december 2019 zal haar vervangster voor de praktijk komen werken.© 2009 - 2019 Huisartspraktijk van Breugel †| †Mail ons††| †Nieuwsbrief †| †Contact †|†Beveiligde patiŽntenomgeving††| Disclaimer |