Praktijkondersteuners


Praktijkondersteuner GGZ: Annika Hoogkamer

ah med

Annika Hoogkamer is op 1 januari 2018 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ).  Zij werkt op maandag en dinsdag. 

Zij stelt zich graag aan u voor:

 Steeds meer mensen ervaren, tijdelijk of langduriger, problemen van psychische aard. Niet gek als je het mij vraagt; we worden als mensen steeds slimmer en kunnen steeds meer, maar daarmee wordt er ook steeds meer van ons verwacht. Door klachten als stress, somberheid, relatie-, werk- of opvoedingsproblemen kan je dagelijks leven tijdelijk in de war raken. Maar ook aandoeningen zoals een angststoornis, depressie, burn-out, ADHD of een verslaving kunnen de kwaliteit van jouw leven en dat van je omgeving behoorlijk omlaag halen. Gelukkig zijn veel psychische problemen goed te behandelen. Dit doe ik vaak zelf; indien meer gespecialiseerde hulp nodig is zoek ik samen met de patiënt naar een passende verwijzing. 

Ik werk sinds januari 2018 met veel plezier binnen deze praktijk; daarnaast werk ik ook bij twee andere huisartspraktijken in Gouda. Ik woon in Leiden, met mijn vriend Martijn, dochter Esmee en kat Ninja. Hier ben ik na mijn studie (psychologie met Master Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden) blijven plakken en bevalt me nog altijd goed! Ik houd van zwemmen en ben veel buiten te vinden.  Mocht je klachten hebben, ergens mee zitten of steeds tegen dezelfde problemen aanlopen, maak dan gerust een afspraak bij me. We zullen dan samen kijken wat we eraan kunnen doen.

Praktijkondersteuner GGZ: Leonore de Jong

Leonore de Jong is in 2021 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ).  Zij werkt op donderdag. 


Praktijkondersteuner Somatiek: Jolanda van Leeuwen

jvl med-2

Jolanda van Leeuwen is als POH op dinsdag werkzaam voor de praktijk. Zij werkt ook in de praktijk van dokter Onderwater in Zevenhuizen.Praktijkondersteuner Somatiek: Sharon Tol - Boer

STB

Sharon Tol-Boer is begonnen als stagiaire in 2013 op de praktijk en is  inmiddels met veel plezier werkzaam voor de praktijk. Eerst als doktersassistente en sinds januari 2021 ook als Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH). De opleiding daartoe heeft zij in 2020 afgerond. Dit betekent dat zij zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten (bijvoorbeeld bloedneus, brandwonden, keelpijn, schaafwond,  tekenbeet en wespen-, bijen-, insectensteek) kan afhandelen. 

Zij stelt zich hier aan u voor:

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. U zult mij soms nog achter de balie vinden en aan de telefoon maar het merendeel van de tijd doe ik spreekuur als Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH). Ook geef ik reisadvies. Graag luister ik naar u en ben u graag van dienst. Wellicht tot ziens!

Vanaf september 2021 werkt Sharon Tol-Boer als praktijkondersteuner Somatiek. Zij heeft de opleiding in oktober 2022 afgerond. Ook doet zij daarnaast nog het werk van SOH en assistente.


© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |