Doktersassistenten

Hoofdassistente: Jenske Blok

Jenske Blok werkt vanaf 1 oktober 2022 weer voor de praktijk als hoofdassistente. Zij heeft een coördinerende taak en stuurt de assistenten aan en werkt aan kwaliteitsverbeteringen.


Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marlou Looije en ik werk als doktersassistente op de praktijk. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U kunt mij op de praktijk vinden achter de balie, op het assistente spreekuur of spreek ik u via de telefoon. 

Wellicht tot ziens!Verpleegkundige in opleiding: Pauline Terpstra

Vanaf oktober 2021 werkt Pauline Terpstra voor de praktijk. Zij is op dit moment in opleiding tot verpleegkundige op het HBO en doet ondersteundend werk.


Doktersassistente: Kishaya Pattiasina

Kishaya Pattiasina is begonnen als stagiaire op de praktijk en werkt na het behalen van haar diploma in oktober 2022  als doktersassistente voor de praktijk. Zij werkt op maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag op de praktijk.


Doktersassistente: Bernadette Kuijpers

Bernadette Kuijpers werkt vanaf november 2022 voor de praktijk. Zij is er op maandag, dinsdag en woensdag.


Doktersassistente: Nienke Bon

Vanaf september 2021 heeft Nienke Bon stage gelopen op de praktijk. Zij heeft haar diploma gehaald in januari 2023 en werkt nu als doktersassistente voor de praktijk.


Stagiaire doktersassistente: Laura Weij

Vanaf september 2022 zal Laura Weij in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot de zomer van 2023 stage komen lopen bij de praktijk.


Stagiaire doktersassistente: Danique van Erp

Vanaf januari 2023 zal Danique van Erp in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot de zomer van 2024 stage komen lopen bij de praktijk.


Doktersassistente in opleiding: Louise Oosterom

Vanaf januari 2023 werkt Louise Oosterom voor de praktijk. Zij volgt een werk/leertraject om doktersassistente te worden. Zij is op maandag, donderdag en vrijdag op de praktijk.


Doktersassistente in opleiding: Laureen Weerheim

Vanaf januari 2023 werkt Laureen Weerheim voor de praktijk. Zij volgt een werk/leertraject om doktersassistente te worden. Zij is op maandag, woensdag en vrijdag op de praktijk.© 2009 - 2023 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |