Doktersassistenten

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk. 

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon. Wellicht tot ziens!”Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marlou Looije en ik werk als doktersassistente op de praktijk. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U kunt mij op de praktijk vinden achter de balie, op het assistente spreekuur of spreek ik u via de telefoon. 

Wellicht tot ziens!Doktersassistente: Ramona Kok

Ramona Kok is in januari 2022 begonnen als doktersassistente op de praktijk. Zij werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Verpleegkundige in opleiding: Pauline Terpstra

Vanaf oktober 2021 werkt Pauline Terpstra op vrijdag voor de praktijk. Zij is op dit moment in opleiding tot verpleegkundige op het HBO. Zij ondersteunt en helpt de assistenten aan de balie en de telefoon en helpt bij de zorg voor kwetsbare ouderen.


Doktersassistente in opleiding: Kishaya Pattiasina

Kishaya Pattiasina heeft tot april 2022 stage gelopen op de praktijk in het kader van haar opleiding tot doktersassistente. Na haar stage bijft zij voor de praktijk werkzaam als doktersassistente (in opleiding). Zij werkt op maandag tot en met donderdag.


Stagiaire doktersassistente: Nienke Bon

Vanaf september 2021 zal Nienke Bon in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot het voorjaar van 2023 stage komen lopen bij de praktijk.


Stagiaire doktersassistente: Laura Weij

Vanaf september 2022 zal Laura Weij in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot de zomer van 2023 stage komen lopen bij de praktijk.


Stagiaire doktersassistente: Louise Oosterom

Vanaf augustus 2022 zal Louise Oosterom in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot februari 2023 stage komen lopen bij de praktijk.© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |