Doktersassistenten

Doktersassistente: Sharon Tol - Boer

STB

Sharon Tol-Boer is begonnen als stagiaire in 2013 op de praktijk en is †inmiddels met veel plezier werkzaam als doktersassistente sinds †november 2013.†Zij stelt zich hier aan u voor:

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. U zult mij achter de balie vinden en aan de telefoon. Ook kunt u bij mij terecht voor verschillende handelingen zoals†oren uitspuiten, wratten aanstippen, injecties geven, uitstrijkjes en bloeddruk meten. Ook geef ik reisadvies.†Graag luister ik naar u en ben u graag van dienst. Wellicht tot ziens!


Doktersassistente: Jenske Blok

jb

Vanaf mei 2017 werkt Jenske Blok voor de praktijk. Eerst als invalkracht en vanaf 1 november 2017 als vaste kracht voor drie dagen per week. Hiervoor heeft zij gewerkt op de huisartsenpost in Gouda. Zij stelt zich kort aan u voor:

Ik ben drie dagen in de week aanwezig. U zal mij zien op de praktijk of spreken via de telefoon. Daarnaast help ik u graag verder op het assistente spreekuur.

Wellicht tot ziens!†

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk.†

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon.†Wellicht tot ziens!"


Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag op de praktijk. Zij stelt zich snel aan u voor.
© 2009 - 2019 Huisartspraktijk van Breugel †| †Mail ons††| †Nieuwsbrief †| †Contact †|†Beveiligde patiŽntenomgeving††| Disclaimer |