Doktersassistenten

Doktersassistente: Sharon Tol - Boer

STB

Sharon Tol-Boer is begonnen als stagiaire in 2013 op de praktijk en is †inmiddels met veel plezier werkzaam als doktersassistente sinds †november 2013.†Zij stelt zich hier aan u voor:

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. U zult mij achter de balie vinden en aan de telefoon. Ook kunt u bij mij terecht voor verschillende handelingen zoals†oren uitspuiten, wratten aanstippen, injecties geven, uitstrijkjes en bloeddruk meten. Ook geef ik reisadvies.†Graag luister ik naar u en ben u graag van dienst. Wellicht tot ziens!

Sharon is op dit moment bezig met haar opleiding SOH (spreekuur ondersteuner huisarts). Dit betekent dat zij na het afronden van haar opleiding zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten (bijvoorbeeld†bloedneus,†brandwonden, keelpijn, schaafwond, †tekenbeet en†wespen-, bijen-, insectensteek) kan afhandelen.†


Doktersassistente: Jenske Blok

jb

Vanaf mei 2017 werkt Jenske Blok voor de praktijk. Eerst als invalkracht en vanaf 1 november 2017 als vaste kracht voor drie dagen per week. Hiervoor heeft zij gewerkt op de huisartsenpost in Gouda. Zij stelt zich kort aan u voor:

Ik ben drie dagen in de week aanwezig. U zal mij zien op de praktijk of spreken via de telefoon. Daarnaast help ik u graag verder op het assistente spreekuur.

Wellicht tot ziens!†

Jenske is de†coŲrdinerend doktersassistente van de praktijk die onder meer de planning regelt en de back- en frontoffice aanstuurt.

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk.†

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon.†Wellicht tot ziens!”Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag op de praktijk. Zij stelt zich snel aan u voor.
© 2009 - 2019 Huisartspraktijk van Breugel †| †Mail ons††| †Nieuwsbrief †| †Contact †|†Beveiligde patiŽntenomgeving††| Disclaimer |