Team

huisartsen

Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Dokter van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen †en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de VU. …

Huisarts: Mevrouw A. Glansdorp

Mijn naam is Angelique Glansdorp. Ik woon met mijn partner en onze zoon in Leiden. Vanaf januari 2016 werk ik op maandag, woensdag en vrijdag als vaste huisarts bij de praktijk. Daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt in een gezondheidscentrum in Leiden. Het is een prettige verandering om in een kleiner team in een dorpspraktijk te werken.†

Ik zal er zo goed mogelijk voor u proberen te zijn; ik kan een luisterend oor bieden en u met vriendelijke aandacht helpen en begeleiden daar waar mogelijk.†


Doktersassistente: Sharon Tol - Boer

STB

Sharon Tol-Boer is begonnen als stagiaire in 2013 op de praktijk en is †inmiddels met veel plezier werkzaam als doktersassistente sinds †november 2013.†Zij stelt zich hier aan u voor:

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. U zult mij achter de balie vinden en aan de telefoon. Ook kunt u bij mij terecht voor verschillende handelingen zoals†oren uitspuiten, wratten aanstippen, injecties geven, uitstrijkjes en bloeddruk meten. Ook geef ik reisadvies.†Graag luister ik naar u en ben u graag van dienst. Wellicht tot ziens!


Doktersassistente: Jenske Blok

jb

Vanaf mei 2017 werkt Jenske Blok voor de praktijk. Eerst als invalkracht en vanaf 1 november 2017 als vaste kracht voor vier dagen per week. Hiervoor heeft zij gewerkt op de huisartsenpost in Gouda. Zij stelt zich kort aan u voor:

Ik ben vier dagen in de week aanwezig. U zal mij zien op de praktijk of spreken via de telefoon. Daarnaast help ik u graag verder op het assistente spreekuur.

Wellicht tot ziens!†Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk.†

"Ik ben 5 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon.†Wellicht tot ziens!"


Praktijkondersteuner GGZ: Annika Hoogkamer

ah

Annika Hoogkamer is op 1 januari 2018 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ). †Zij werkt op dinsdag en donderdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

†Hallo! Mijn naam is Annika Hoogkamer, ik ben 29 jaar en vanaf 1-1-2018 de nieuwe praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar ik na de bachelor Psychologie de Master Klinische Psychologie heb voltooid. Sindsdien heb ik als psychologe in een vrijgevestigde psychologenpraktijk in Noordwijk gewerkt, en in deze functie van POH-GGZ heb ik de afgelopen anderhalf jaar ervaring opgedaan in een huisartsenpraktijk te Noordwijk. …

Praktijkondersteuner Somatiek: Jolanda van Leeuwen

JvL

Jolanda van Leeuwen is als POH op dinsdag werkzaam voor de praktijk. Zij werkt ook in de praktijk van dokter Onderwater in Zevenhuizen.

Praktijkverpleegkundige Somatiek: Annemarie Nolles

AN

Annemarie Nolles is in februari 2018 begonnen als Praktijkverpleegkundige Somatiek. Zij stelt zich graag aan u voor:


Hallo ik ben Annemarie Nolles, 23 jaar oud. Ik ben sinds zomer 2017 afgestudeerd als verpleegkundige en heb in maart 2018 mijn specialisatie tot praktijkverpleegkundige afgerond. Per februari ga ik aan de slag als praktijkverpleegkundige Somatiek bij de praktijk van dokter van Breugel. Mijn werk richt zich op chronische aandoeningen en de kwetsbare ouderen zorg. Ik start hier met een hoop plezier en enthousiasme. Ik heb een aantal jaar gewerkt als verpleegkundige in de wijk en als activiteitenbegeleidster binnen de gehandicapten zorg. …


© 2009 - 2018 Huisartspraktijk van Breugel †| †Mail ons††| †Nieuwsbrief †| †Contact †| †Webportaal †| Disclaimer |