Team

Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. …

Huisarts: Mevrouw A. Glansdorp

Mijn naam is Angelique Glansdorp. Ik woon met mijn partner en onze zoon in Leiden. Vanaf januari 2016 werk ik op maandag, woensdag en vrijdag als vaste huisarts bij de praktijk. Daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt in een gezondheidscentrum in Leiden. Het is een prettige verandering om in een kleiner team in een dorpspraktijk te werken. 

Ik zal er zo goed mogelijk voor u proberen te zijn; ik kan een luisterend oor bieden en u met vriendelijke aandacht helpen en begeleiden daar waar mogelijk. 

Huisarts: Mevrouw J. Remmerswaal

JRemmerswaal

Mijn naam is Joyce Remmerswaal. Vanaf 1 september 2019 werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk als huisarts.

Na mijn studie Geneeskunde heb ik, om ervaring op te doen als arts, gewerkt bij de afdeling Interne Geneeskunde in het Diaconessenhuis in Leiden. Vervolgens ben ik gestart met de Huisartsopleiding in Leiden. Na mijn opleiding heb ik geruime tijd waar genomen in verschillende huisartspraktijken. …


Doktersassistente: Sharon Tol - Boer

STB

Sharon Tol-Boer is begonnen als stagiaire in 2013 op de praktijk en is  inmiddels met veel plezier werkzaam als doktersassistente sinds  november 2013. Zij stelt zich hier aan u voor:

Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. U zult mij achter de balie vinden en aan de telefoon. Ook kunt u bij mij terecht voor verschillende handelingen zoals oren uitspuiten, wratten aanstippen, injecties geven, uitstrijkjes en bloeddruk meten. Ook geef ik reisadvies. Graag luister ik naar u en ben u graag van dienst. Wellicht tot ziens!

Sharon is op dit moment bezig met haar opleiding SOH (spreekuur ondersteuner huisarts). Dit betekent dat zij na het afronden van haar opleiding zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten (bijvoorbeeld bloedneus, brandwonden, keelpijn, schaafwond,  tekenbeet en wespen-, bijen-, insectensteek) kan afhandelen. 

Doktersassistente: Jenske Blok

jb

Vanaf mei 2017 werkt Jenske Blok voor de praktijk. Eerst als invalkracht en vanaf 1 november 2017 als vaste kracht voor drie dagen per week. Hiervoor heeft zij gewerkt op de huisartsenpost in Gouda. Zij stelt zich kort aan u voor:

Ik ben drie dagen in de week aanwezig. U zal mij zien op de praktijk of spreken via de telefoon. Daarnaast help ik u graag verder op het assistente spreekuur.

Wellicht tot ziens! 

Jenske is de coördinerend doktersassistente van de praktijk die onder meer de planning regelt en de back- en frontoffice aanstuurt.

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk. 

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon. Wellicht tot ziens!”Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag op de praktijk. Zij stelt zich snel aan u voor.Praktijkondersteuner GGZ: Annika Hoogkamer

ah

Annika Hoogkamer is op 1 januari 2018 begonnen op de praktijk als praktijkondersteuner GGZ (POH GGZ).  Zij werkt op maandag en dinsdag. 

Zij stelt zich graag aan u voor:

 Steeds meer mensen ervaren, tijdelijk of langduriger, problemen van psychische aard. Niet gek als je het mij vraagt; we worden als mensen steeds slimmer en kunnen steeds meer, maar daarmee wordt er ook steeds meer van ons verwacht. Door klachten als stress, somberheid, relatie-, werk- of opvoedingsproblemen kan je dagelijks leven tijdelijk in de war raken. Maar ook aandoeningen zoals een angststoornis, depressie, burn-out, ADHD of een verslaving kunnen de kwaliteit van jouw leven en dat van je omgeving behoorlijk omlaag halen. …

Praktijkondersteuner Somatiek: Jolanda van Leeuwen

JvL

Jolanda van Leeuwen is als POH op dinsdag werkzaam voor de praktijk. Zij werkt ook in de praktijk van dokter Onderwater in Zevenhuizen.

Praktijkverpleegkundige Somatiek: Samantha Brunet Pera

Samantha Brunet Pera werkt vanaf december 2019 voor de praktijk. Zij is als POH op maandag (om de week) en op donderdag werkzaam voor de praktijk. Zij stelt zich binnenkort aan u voor.
© 2009 - 2020 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |