Team


Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. …

Huisarts: Mevrouw A. Glansdorp

Mijn naam is Angelique Glansdorp. Ik woon met mijn zoon in Leiden. Vanaf januari 2016 werk ik op maandag, woensdag en vrijdag als vaste huisarts bij de praktijk. Daarvoor heb ik met veel plezier gewerkt in een gezondheidscentrum in Leiden. Het is een prettige verandering om in een kleiner team in een dorpspraktijk te werken. 

Ik zal er zo goed mogelijk voor u proberen te zijn; ik kan een luisterend oor bieden en u met vriendelijke aandacht helpen en begeleiden daar waar mogelijk. 

Huisarts: Mevrouw J. Remmerswaal

JRemmerswaal

Mijn naam is Joyce Remmerswaal. Vanaf 2019 werkt dokter Remmerswaal als huisarts voor de praktijk.

Na mijn studie Geneeskunde heb ik, om ervaring op te doen als arts, gewerkt bij de afdeling Interne Geneeskunde in het Diaconessenhuis in Leiden. Vervolgens ben ik gestart met de Huisartsopleiding in Leiden. Na mijn opleiding heb ik geruime tijd waar genomen in verschillende huisartspraktijken. …

Huisarts: Mevrouw N. de Bont


Vanaf 2021 werkt dokter N. de Bont meerdere dagen per week als huisarts. Zij heeft de laatste jaren al geregeld gewerkt op de praktijk als invaller tijdens de vakanties. Dokter de Bont is in het BIG register geregistreerd onder nummer 79066098701.

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk. 

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon. Wellicht tot ziens!”Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marlou Looije en ik werk als doktersassistente op de praktijk. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U kunt mij op de praktijk vinden achter de balie, op het assistente spreekuur of spreek ik u via de telefoon. 

Wellicht tot ziens!


Doktersassistente: Annemieke Blok

Annemieke Blok is in september 2020 begonnen als doktersassistente op de praktijk. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag.


Doktersassistente in opleiding: Jill Vlijter

Jill Vlijter is sinds juli 2021 voor de praktijk werkzaam als doktersassistente in opleiding. Zij stelt zich snel aan u voor.


Stagiaire doktersassistente: Kishaya Pattiasina

Kishaya Pattiasina loopt vanaf eind april 2021 stage op de praktijk in het kader van haar opleiding tot doktersassistente. Zij is van woensdag tot en met vrijdag op de praktijk aanwezig. Zij zal in 2022 haar opleiding tot doktersassistente gaan afronden. 


Stagiaire doktersassistente: Nienke Bon

Vanaf september 2021 zal Nienke Bon in het kader van haar opleiding tot doktersassistente een jaar  lang stage komen lopen bij de praktijk. Zij stelt zich binnenkort voor.© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |