Team


Huisarts (praktijkhouder): Mevrouw W. van Breugel

WvB

Wieteke van Breugel heeft per 1 mei 2009 de praktijk overgenomen. Zo kwam haar wens uit om zelf een dorpspraktijk te voeren. Zij stelt zich graag aan u voor:

Tijdens mijn studie antropologie aan de universiteit Utrecht bleek dat mijn hart toch bij de geneeskunde lag. Ik ben eerst in de zomer de vereiste VWO vakken gaan halen  en ben vervolgens geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit. …

Huisarts: Mevrouw J. Remmerswaal

JRemmerswaal

Mijn naam is Joyce Remmerswaal. Vanaf 2019 werkt dokter Remmerswaal als huisarts voor de praktijk.

Na mijn studie Geneeskunde heb ik, om ervaring op te doen als arts, gewerkt bij de afdeling Interne Geneeskunde in het Diaconessenhuis in Leiden. Vervolgens ben ik gestart met de Huisartsopleiding in Leiden. Na mijn opleiding heb ik geruime tijd waar genomen in verschillende huisartspraktijken. …

Huisarts: Mevrouw N. de Bont

Vanaf 2021 werkt dokter N. de Bont meerdere dagen per week als huisarts. Zij heeft de laatste jaren al geregeld gewerkt op de praktijk als invaller tijdens de vakanties. Dokter de Bont is in het BIG register geregistreerd onder nummer 79066098701.


Huisarts: mevrouw S. Schreuder

Vanaf maart 2022 werkt dokter S. Schreuder als huisarts voor de praktijk. Dokter Schreuderis in het BIG register geregistreerd onder nummer 69066777101.

Doktersassistente: Sabien Kielestein

sk

Sabine Kielestein werkt sinds juni 2018 voor de praktijk. 

"Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U zult mij vinden achter de balie en op het assistente spreekuur. Graag help ik u ook verder aan de telefoon. Wellicht tot ziens!”

Doktersassistente: Marlou Looije

ml

Marlou Looije werkt sinds juni 2019 voor de praktijk. Zij werkt van dinsdag tot en met vrijdag. Zij stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marlou Looije en ik werk als doktersassistente op de praktijk. Ik ben 4 dagen in de week aanwezig op de praktijk. U kunt mij op de praktijk vinden achter de balie, op het assistente spreekuur of spreek ik u via de telefoon. 

Wellicht tot ziens!

Doktersassistente: Ramona Kok

Ramona Kok is in januari 2022 begonnen als doktersassistente op de praktijk. Zij werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Doktersassistente: Vacature

Op dit moment hebben wij een vacature voor een doktersassistente voor 24 tot 36 uur per week. Neem gerust contact op met de praktijk als je meer informatie wilt hebben.

Verpleegkundige in opleiding: Pauline Terpstra

Vanaf oktober 2021 werkt Pauline Terpstra op vrijdag voor de praktijk. Zij is op dit moment in opleiding tot verpleegkundige op het HBO. Zij ondersteunt en helpt de assistenten aan de balie en de telefoon en helpt bij de zorg voor kwetsbare ouderen.Doktersassistente in opleiding: Kishaya Pattiasina

Kishaya Pattiasina heeft tot april 2022 stage gelopen op de praktijk in het kader van haar opleiding tot doktersassistente. Na haar stage bijft zij voor de praktijk werkzaam als doktersassistente (in opleiding). Zij werkt op maandag tot en met donderdag.


Stagiaire doktersassistente: Nienke Bon

Vanaf september 2021 zal Nienke Bon in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot de zomer van 2023 stage komen lopen bij de praktijk.


Stagiaire doktersassistente: Nienke Brouwers

Vanaf februari 2022 zal Nienke Brouwers in het kader van haar opleiding tot doktersassistente tot de zomer van 2022 stage komen lopen bij de praktijk.© 2009 - 2021 Huisartspraktijk van Breugel  |  Mail ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact  | Beveiligde patiëntenomgeving  | Disclaimer |